Ovocný dezert s korpusem recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

10 lžic mléko
10 lžiček cukr krystal
1 balíček vanilkový cukr
1 kostka jemný tvaroh
1/2 kelímku pomazánkové máslo
3 lžičky šlehačka v prášku
1 - 2 balíčky červené dortové želé
3 - 4 ks kompotovaná broskev
1 ks hotový korpus

Postup přípravy receptu

  1. Jemný tvaroh ve fólii, vanilkový cukr, pomazánkové máslo, šlehačku v prášku, mléko a cukr šleháme dohladka asi 5 minut

  2. Směs natřeme na hotový korpus. Kompotované broskve nakrájíme na plátky a rozložíme na tvaroh. Povrch dezertu polijeme dortovým želé, které připravíme podle návodu na obalu

  3. Ovocný dezert s korpusem necháme hodinu v chladu a potom můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!