Ovocný dezert s korpusem recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- 10 lžic mléko 10 lžiček cukr krystal 1 balíček vanilkový cukr 1 kostka jemný tvaroh 1/2 kelímku pomazánkové máslo 3 lžičky šlehačka v prášku 1 - 2 balíčky červené dortové želé 3 - 4 ks kompotovaná broskev 1 ks hotový korpus
Postup Ovocný dezert s korpusem
Postup přípravy receptu
-
Jemný tvaroh ve fólii, vanilkový cukr, pomazánkové máslo, šlehačku v prášku, mléko a cukr šleháme dohladka asi 5 minut
Směs natřeme na hotový korpus. Kompotované broskve nakrájíme na plátky a rozložíme na tvaroh. Povrch dezertu polijeme dortovým želé, které připravíme podle návodu na obalu
Ovocný dezert s korpusem necháme hodinu v chladu a potom můžeme podávat.