Ajčina pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 250 g měkký tvaroh 150 ml tatarská omáčka 40 dkg salám Gothaj 3 ks střední zavařené okurky zálivka 2 lžičky cukr 2 lžíce olej 1 lžíce ocet 1 lžíce kečup 2 lžičky plnotučná hořčice
Postup Ajčina pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Gothaj nastrouháme, přidáme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli a okurky.
Smícháme ingredience na zálivku. Směs na zálivku lehce prohřejeme a zamícháme.
Přidáme salám, cibuli a okurky, smícháme a nakonec dáváme tvaroh s tatarskou máčkou (může být i více podle chuti).
Pomazánku promícháme a odložíme na hodinku do ledničky.