Béřovický králík recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 porce králičí maso
marináda
5 stroužků česnek
2 dl olej
1 lžička sůl
2 ks cibule
1 lžíce hořčice
1 dl voda
6 lžic kečup
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžička mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky a česnek prolisujeme.

  2. Smícháme olej, vodu, sůl, pepř, kečup, hořčici, papriku, nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Králičí maso vložíme do marinády a necháme odležet do druhého dne.

  3. Králičí maso pečeme v troubě zhruba 1,5 - 2 hodiny při 180 °C.

  4. Béřovického králíka podáváme s knedlíkem a zelím.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy