Bresaola závitky s houbovou náplní recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
2 lžíce olivový olej
8 plátků bresaola
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
náplň
1 lžíce pažitka
200 g houby
80 g čerstvý kozí sýr
na ozdobu
8 ks pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Houby očistíme podle potřeby a nadrobno je nakrájíme. V pánvi se lžící olivového oleje orestujeme česnek v košilce dozlatova. Česnek odebereme a vložíme houby. Houby restujeme do změknutí, poté je osolíme a opepříme.

  2. Kozí sýr promícháme do krému nejprve se lžící oleje, poté přidáme nasekanou pažitku s vychladlými houbami. Slabé plátky bresaoly rozprostřeme a naplníme houbovo-sýrovou náplní. Bresaolu srolujeme a přichytneme pažitkou. Závitky uložíme do lednice.

  3. Bresaola závitky s houbovou náplní podáváme jako chuťovku nejen k aperitivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy