Broskvová salsa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce koriandr
2 lžíce máta
2 ks chilli paprička
1 lžička olivový olej
2 lžíce citronová šťáva
1 ks červená cibule
4 ks broskev

Postup přípravy receptu

  1. Tvrdší žlutomasé broskve spaříme vroucí vodou, zchladíme ve studené vodě, oloupeme, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Chilli papričky nasekáme na jemno, cibuli jemně nakrájíme, mátu a koriandr jemně nasekáme.

  2. Všechny připravené suroviny promícháme s olivovým olejem a necháme vychladit.

  3. Broskvovou salsu podáváme jako chutnou studenou omáčku k různým masům podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!