Brynzovka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 g brambory
200 g brynza
podle potřeby
sůl
kmín
voda
2 plátky chléb
máslo na smažení
podle chuti
pažitka
4 špetky mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, nadrobno pokrájíme. Přidáme kmín a v osolené vodě je doměkka uvaříme.

  2. Uvařené brambory propasírujeme přes síto. Přidáme rozdrobenou brynzu a zalijeme vodou z brambor. Krátce povaříme. Podle chuti osolíme a dáme pokrájenou pažitku.

  3. Krajíčky chleba pokrájíme na kostky a na másle opražíme.

  4. Na talíři brynzovku poprášíme červenou paprikou a vsypeme opražené kostky chleba. Brynzovku ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy