Buráková játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g máslo
300 g žampióny
4 lžíce víno červené
2 ks jarní cibulka
3 lžíce pikantní kečup
500 g kuřecí játra
3 lžíce burské oříšky slané
podle potřeby
sůl
voda na podlití
podle chuti
pepř
sekané bylinky

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí játra rozkrájíme na čtvrtky a spolu s kroužky jarní cibulky na másle orestujeme.

  2. Přidáme na plátky pokrájené žampióny, opepříme, podlijeme vínem, podle potřeby i vodou a krátce podusíme.

  3. Přidáme slané arašídy, kečup, podle chuti dosolíme a posypeme posekanými bylinkami. Šalvěj, bazalka a podobně. Už jenom krátce povaříme.

  4. Buráková játra podáváme s hranolky nebo s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy