Burizonová roláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce kakao
250 g ztužený pokrmový tuk
1 konzerva slazené konzervované mléko
1 balíček neochucené burizony

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce vložíme ztužený pokrmový tuk a rozpustíme jej nad parou. Do rozpuštěného tuku přidáme kakao, slazené konzervované mléko. Mícháme nad parou asi 15-20 minut do zhoustnutí.

  2. Hrnec odstavíme a přidáme burizony. Dobře promícháme.

  3. Rozprostřeme alobal a ze směsi tvarujeme dvě placky, které stočíme. Vytvoříme roládu, necháme ztuhnout, nejlépe přes noc.

  4. Burizonovou roládu krájíme na kousky a podáváme jako sladké jednohubky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy