Celerovo-mrkvová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
2 ks mrkev
0.5 lžičky citronová šťáva
4-5 lžic tatarská omáčka
0.5 ks bulvový celer

Postup přípravy receptu

  1. Menší celer uvaříme do poloměkka, oloupeme a najemno nastrouháme.

  2. Syrovou mrkev oloupeme a nastrouháme také najemno. Vše smícháme a lehce zakápneme citronovou šťávou, přidáme tatarskou omáčku a ochutnáme, případně dosolíme, ale většinou není potřeba.

  3. Celerovo-mrkvovou pomazánku podáváme vychlazenou. Nejlépe chutná s celozrnným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy