Čertova rybí pomazánka jinak recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks vejce 1 ks cibule 50 g majonéza 1 ks sladkokyselá okurka 1 ks uzenáč 1 ks paprika sterilovaná v oleji podle chuti sůl hořčice citronová šťáva
Postup Čertova rybí pomazánka jinak recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Sladkokyselou okurku nakrájíme na kostičky. Velký uzenáč nebo uzenou makrelu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s uvařenými vejci, cibulí a okapanou sterilovanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Pomazánku necháme proležet.
Čertovu rybí pomazánku podáváme na chlebu nebo pečivu podle chuti.