Chlebíčková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
100 g celer
2 lžičky hořčice
1-2 lžičky kečup
100 g eidam
50 ml tatarská omáčka
0.5 kelímku pomazánkové máslo
100 g salám junior
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Pokud nám jedno zbylo, můžeme jej klidně použít. Vejce oloupeme a nastrouháme.

  2. Celer očistíme. Sýr spolu se salámem a celerem nastrouháme.

  3. Pomazánkové máslo utřeme s tatarkou, hořčicí a kečupem. Přidáme strouhaný sýr, salám, vejce a celer. Lehce osolíme a opepříme. Pomazánku dobře promícháme.

  4. Chlebíčkovou pomazánku mažeme na veku a zdobíme podle fantazie či příležitosti šunkou, sýrem, vejci, okurkou nebo jen čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy