Chorvatská omáčka na špagety recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 6 stroužků česnek 2 ks cibule 200 g špagety 10 lžic sladký kečup 20 dkg strouhaný eidam 1 konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě podle potřeby olej podle chuti sůl oregano tekuté maggi
Postup Chorvatská omáčka na špagety recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli i česnek oloupeme, cibulku nakrájíme na drobné kostičky, česnek na plátky.
Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme konzervu vepřového masa ve vlastní šťávě, ale bez zbytečného tuku.
Zároveň dáme vařit špagety do osolené vody. Řídíme se návodem na obalu. Po uvaření špagety scedíme a rozdělíme na talíře.
Masovou omáčku krátce povaříme, zalijeme kečupem, bohatě pokapeme maggi kořením a zasypeme oreganem. Vaříme, dokud se nevyvaří tuk.
Chorvatskou omáčkou přelijeme špagety a podáváme s nastrouhaným eidamem.