Čínská zeď recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžička cukr
3 stroužky česnek
olej
4 lžičky sůl
2 ks vejce
1 lžíce solamyl
1 kg brambory
1 ks žloutek
1 lžíce majoránka
1 ks cibule
400 g kuřecí prsa
5 lžic polohrubá mouka
2 lžíce sójová omáčka
2 lžičky mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na čínskou zeď budeme potřebovat dva druhy masových směsí. Jednu si připravíme podle receptu Hovězí směs po tatarsku, druhou podle následujícího předpisu

  2. Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Do masa vmícháme marinádu z cukru, sójové omáčky, solamylu a žloutku. Vše necháme několik hodin odpočinout

  3. Z oloupaných a najemno nastrouhaných brambor, mouky, prolisovaného česneku, nakrájené cibule, vajec, mouky a koření vytvoříme bramborákové těsto a smažíme malé bramboráčky

  4. Mezitím též v hluboké pánvi na troše oleje osmažíme kuřecí směs

  5. Ještě teplé bramboráky naaranžujeme doprostřed talíře. Z jedné strany poklademe Hovězí směs po tatarsku, z druhé strany kuřecí směs.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!