Cuketovo-jáhlové rizoto recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- směs 2 stroužky česnek 0 l vývar 500 g cuketa 200 g jáhly 1 balíček mražená zeleninová směs podle potřeby olej podle chuti sůl koření na ozdobu 40 g tvrdý sýr
Postup Cuketovo-jáhlové rizoto recept
Postup přípravy receptu
-
Cuketu nastrouháme, česnek prolisujeme a tvrdý sýr nastrouháme.
Nastrouhanou cuketu opražíme na oleji, přidáme zeleninovou směs a ještě krátce opražíme. Přidáme prolisovaný česnek, promícháme a zalijeme všechno vývarem. Potom přidáme jáhly, promícháme a podle chuti okořeníme. Rizoto vaříme, dokud se nevyvaří voda, přibližně 30 minut.
Cuketovo-jáhlové rizoto podávané posypané nastrouhaným tvrdým sýrem.