Cuketovo-jáhlové rizoto recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

směs
2 stroužky česnek
0 l vývar
500 g cuketa
200 g jáhly
1 balíček mražená zeleninová směs
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
koření
na ozdobu
40 g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu nastrouháme, česnek prolisujeme a tvrdý sýr nastrouháme.

  2. Nastrouhanou cuketu opražíme na oleji, přidáme zeleninovou směs a ještě krátce opražíme. Přidáme prolisovaný česnek, promícháme a zalijeme všechno vývarem. Potom přidáme jáhly, promícháme a podle chuti okořeníme. Rizoto vaříme, dokud se nevyvaří voda, přibližně 30 minut.

  3. Cuketovo-jáhlové rizoto podávané posypané nastrouhaným tvrdým sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy