Dovolenkové rizoto recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 balíčky rýže
1-2 ks větší cibule
1 plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
zelenina
koření

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji necháme zesklovatět cibulku. Vepřové vyndáme z plechovky a nakrájíme na asi centimetrové plátky. Na cibulku poklademe plátky vepřového a necháme pořádně prohřát.

  2. Podle návodu uvaříme rýži, kterou po uvaření vmícháme na pánvičce k masu. Pak podle chuti ochutíme kořením. Můžeme přidat sterilovanou zeleninu nebo i čerstvou nakrájenou na kousky.

  3. Dovolenkové rizoto můžeme ihned podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy