Farmářské fazole recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kelímek smetana ke šlehání
2 kostky hovězí vývar
250 g pikantní klobása
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva rajský protlak
1 konzerva sterilovaný hrášek
2-3 lžíce instantní jíška
1 konzerva bílé fazole v tomatě
1 konzerva červené fazole v chilli omáčce

Postup přípravy receptu

  1. Obě konzervy fazolí i s nálevem dáme do hrnce. Přidáme scezenou kukuřici a hrášek.

  2. Do hrnce dolijeme asi litr až litr a půl vody a dáme vařit. Jakmile se vše začne vařit, přidáme rajský protlak a na slabá kolečka nakrájenou klobásu. Po pěti minutách přidáme masox podle chuti a šlehačku. Fazole můžeme zahustit instantní jíškou.

  3. Farmářské fazole podáváme samotné nebo s čerstvým chlebem. Bez klobásy a se zeleninovým bujonem jsou fazole vhodné i pro vegetariány.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy