Farmářské fazole s uzeninou a lečem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

40 g slanina
2 stroužky česnek
100 g cibule
100 ml voda
6 lžic kečup
300 g uzenina
300 g sterilované lečo
400 g sterilované fazole
1 lžička mleté sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek po oloupání prolisujeme. Uzeninu (klobásu, párek nebo salám) nakrájíme.

  2. Slaninu rozškvaříme, na ní zpěníme cibuli s česnekem a přidáme nakrájenou uzeninu. Orestujeme, zaprášíme paprikou, zpěníme a zalijeme vodou. Přidáme sterilované lečo, fazole bez nálevu, kečup, sůl, pepř a chvíli podusíme. Místo leča můžeme dát do farmářských fazolí čerstvé papriky a rajčata.

  3. Farmářské fazole s uzeninou a lečem podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy