Fofrová polévka s bramborem a vejcem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
0.3 lžičky mletý bílý pepř
5 lžic mražená zelenina
1 lžička vepřové sádlo
1 l voda nebo vývar
2 ks větší brambory
1 ks vejce (L)
0.5 lžičky podravka Knorr

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Česnek oloupeme.

  2. Do rendlíku dáme vodu nebo vývar, brambory, zeleninu a prolisovaný česnek. Vaříme tak dlouho, dokud vše nezměkne. Až když máme zeleninu měkkou, přidáme vejce a dochutíme podravkou. Pokud máme vývar, podravku přidáme podle chuti.

  3. Fofrovou polévku s bramborem a vejcem ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy