Gábinčino jogurtové mléko recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 l mléko
0 l kefír
125 g tvaroh
200 g ovoce
podle chuti
cukr
smetana

Postup přípravy receptu

  1. Do vyšší nádoby nalijeme mléko, smetanu a kefír.

  2. Ovoce si omyjeme, použít můžeme jahody, borůvky nebo maliny.

  3. Přidáme tvaroh, cukr, ovoce a společně umixujeme ponorným mixérem.

  4. Jogurtové mléko podáváme vychlazené.

  5. V zimním období, když nemáme k dispozici čerstvé ani mražené ovoce, můžeme použít marmeládu či džem. Pokud hubneme, vynecháme smetanu a ostatní mléčné výrobky použijeme nízkotučné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy