Granáty šváry Járy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks rajče
na ozdobu
petrželka
2 ks ředkvičky
1 ks feferonka
1 ks sterilovaná okurka
krém
2 lžíce smetana
120 g niva
2 lžíce pomazánkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme a seřízneme je navrchu šikým řezem. Odstraníme měkkou dužninu s jadérky.

  2. Nivu nastrouháme najemno. Utřeme ji s máslem. Do základu krému všleháme smetanu.

  3. Zdobící sáček s vroubkovanou trubičkou naplníme krémem z nivy a až po okraj jím ozdobně naplníme rajčata. Pak rajčata ozdobíme vějířkem okurky, polovinou řekdvičky, kouskem feferonky a petrželovou natí.

  4. Nakonec zlehka položíme zpět vršky rajčat.

  5. Rajčatové granáty uložíme na servírovací tác a můžeme podávat. Je dobré mít krém vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy