Grilovaná makrela na vietnamské zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks makrela
1 dl bílé víno
1 lžíce olivový olej
2 lžíce slunečnicový olej
1 lžíce plnotučná hořčice
1 sklenice vietnamská zelenina
podle potřeby
sůl
podle chuti
kari
sladká paprika
mletý černý pepř
koření na gril

Postup přípravy receptu

  1. Do misky nalijeme slunečnicový olej, olivový olej, víno. Přidáme sůl, pepř, hořčici, sladkou papriku, koření na gril a kari. Smícháme.

  2. Připravíme si alobal, na něj dáme makrelu přelijeme marinádou a navrch přesypeme zeleninou, kterou přecedíme.

  3. Makrelu dobře zabalíme do alobalu a grilujeme, dokud nebude zcela propečená a měkká.

  4. Grilovanou makrelu podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!