Grilovaná vepřová panenka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks paprika červená
1 konzerva hrášek sterilovaný
1 konzerva kukuřice sterilovaná
1 kg hranolky
5 lžic olivový olej
1 kg vepřová panenka
1 svazeček čerstvé oregáno
1 špetka drceného peře
podle chuti
1 mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku naložíme do olivového oleje, drceného pepře, čerstvého oregana a necháme 2 hodiny odležet.

  2. Uleželou a voňavou vepřovou panenku grilujeme na rozpáleném grilu. Po ugrilování panenku osolíme mořskou solí.

  3. Jako přílohu použijeme hranolky nebo vařené brambory a zeleninovou oblohu (kukuřice, hrášek, papriky, okurka).


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!