Hospodské filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks středně velká cibule
15 dkg anglická slanina
1 kg rybí filé
0.8 sklenice 10° světlé pivo
podle chuti
sůl
bylinky
mletý černý pepř
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Filé osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme máslem, hustě vyložíme nakrájenou anglickou slaninou, na ni dáme vrstvu na kolečka pokrájené cibule. Rozložíme plátky filé, posypeme bylinkami (bazalka, saturejka, rozmarýn) a

  2. na každý kousek filé dáme lupínek másla. Zakryjeme cibulí a anglickou slaninou.

  3. Zalijeme světlým 10°pivem a dáme do předehřáté trouby péct. Hospodské filé pečeme, až se pivo vydusí. Pečeme odkryté a přeléváme pivem z pekáčku.

  4. Hotové hospodské filé podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy