Hříbkové lečo recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce olej 4 ks rajče 1 ks středně velká cibule 3 hrnky nakrájené houby 3 ks žlutá nebo zelená paprika podle chuti 0.5 lžičky sůl 2 ks vejce 1 špetka kari 1 špetka mletý kmín 1 špetka mletý černý pepř
Postup Hříbkové lečo recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmažíme ji dozlatova na oleji.
Přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata i se šťávou a papriku nakrájenou na nudličky. Vše důkladně zamícháme a pár minut podusíme.
Vmícháme nadrobno nakrájené houby, dochutíme a ještě alespoň 5 minut dusíme, aby nám vznikla hustší směs. Můžeme přidat též rozšlehaná vejce.
Nejvhodnější je konzumovat hříbkové lečo s čerstvým, křupavým chlebem.