Hrozny v perlivém želé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - máta
300 g víno hroznové
20 g želatina
1 láhev sekt
100 g marcipán
- - zmrzlina citronová
- - barvivo

Postup přípravy receptu

  1. Želatinu připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Z omytého hroznového vína odstraníme pecičky a kuličky nakrájíme na malé kousky. Marcipán obarvíme potravinářskou barvou, rozválíme na tenčí plát a vykrájíme srdíčka. Nakrájené hroznové víno rozdělíme do sklenic, přidáme srdíčka, přilijeme trochu želatiny a sekt. Každý pohárek ozdobíme mátou a přidáme kopeček citronové zmrzliny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy