Jablkovo-okurková šťáva s limetkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 ks jablko
1 ks limetka
2 ks salátová okurka

Postup přípravy receptu

  1. Jablka i okurku dáme před použitím do lednice. Poté jablka očistíme a nakrájíme na čtvrtky, z okurek odkrojíme konce, které mohou být hořké. Limetku oloupeme.

  2. Připravíme si odšťavňovač. Jablka s okurkou postupně odšťavníme, stejně tak na závěr i limetku.

  3. Jablkovo-okurkovou šťávu rozlijeme do sklenic a ihned podáváme. Podle chuti a potřeby můžeme šťávu naředit vodou bez bublinek a doplnit ledem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy