Jednoduchý zabíjačkový guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 ks cibule
50 g sádlo
20 g hladká mouka
250 g vepřová krkovice
250 g vnitřnosti
podle chuti
sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso a vnitřnosti podle potřeby očistíme a pokrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno.

  2. V rozehřátém sádle zpěníme cibuli. Přidáme pokrájené maso s vnitřnostmi a opražíme. Potom zaprášíme mletou červenou paprikou, přikryjeme a dusíme doměkka. Později zabíjačkový guláš osolíme a ochutíme rozetřeným česnekem. Nakonec guláš zahustíme moukou a dovaříme.

  3. Jednoduchý zabíjačkový guláš podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!