Jednoduchý zabíjačkový guláš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 2 ks cibule 50 g sádlo 20 g hladká mouka 250 g vepřová krkovice 250 g vnitřnosti podle chuti sůl mletá sladká paprika mletý černý pepř
Postup Jednoduchý zabíjačkový guláš recept
Postup přípravy receptu
-
Maso a vnitřnosti podle potřeby očistíme a pokrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno.
V rozehřátém sádle zpěníme cibuli. Přidáme pokrájené maso s vnitřnostmi a opražíme. Potom zaprášíme mletou červenou paprikou, přikryjeme a dusíme doměkka. Později zabíjačkový guláš osolíme a ochutíme rozetřeným česnekem. Nakonec guláš zahustíme moukou a dovaříme.
Jednoduchý zabíjačkový guláš podáváme s chlebem.