Jerremyho špenátové lasagne recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej 7 lžiček máslo 100 ml smetana 15 dkg niva 12 ks lasagne 1 ks větší cibule 2 ks mra˙ený špenát 15 dkg anglická slanina
Postup Jerremyho špenátové lasagne recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme.
Přidáme špenát, počkáme až zcela povolí a asi 10 minut vaříme.
Přidáme nadrobno nakrájenou nivu a mícháme dokud se ve špenátu nerozpustí.
Lasagne namočíme na 5 minut do horké vody, a pak je skládáme do vymaštěné zapékací mísy, střídavě s vrstvou špenátu, který vždy zalijeme smetanou.
Zakončíme vrstvou štenátu, na kterou položíme vločky másla.
Vynecháme-li anglickou slaninu, je jídlo vhodné i pro vegetariány.