Jessynčino tajemství recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
sůl
1 ks vejce
1 ks cibule
2 lžíce kečup
1 ks feferonka
150 g vepřová kýta
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno.

  2. Na oleji osmažíme nakrájené maso a cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně krájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vmícháme vejce. Nepodléváme a necháme vejce srazit.

  3. Jessynčino tajemství podáváme se smaženými hranolky nebo opékanými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy