Kardinálovi játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

75 g slanina
- - česnek
- - sůl
2 ks cibule
100 g žampióny
50 g kečup
50 g mandle
- - pepř mletý
750 g játra drůbeží
1 dl víno červené

Postup přípravy receptu

  1. Mírně zmrzlá játra nakrájíme na menší kostky nebo širší nudličky. Jemně nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibulku, orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme dorůžova. Přidáme pokrájené žampiony, kečup a víno, necháme krátce podusit, ke konci dochutíme solí. Na talíři směs posypeme nasekanými praženými mandlemi a podáváme s hranolky a salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy