Kečupová čalamáda recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
10 dkg cukr
2 dl olej
1 lžíce sůl
0 kg cibule
750 ml kečup
0 kg mrkev
1 konzerva červené fazole
1 konzerva bílé fazole
1 balíček mražená kukuřice
1 kg barevná paprika
podle chuti
feferonka
Postup Kečupová čalamáda recept
Postup přípravy receptu
-
Očistíme veškerou zeleninu. Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle.
Na oleji osmažíme cibuli, pak přidáme papriky a chvíli podusíme. Osolíme, osladíme, zalijeme kečupem a vypneme. Přidáme fazole, kukuřici, mrkev - kdo má rád ostré, může přidat i feferonku.
Vše promícháme a kečupovou čalamádu začneme plnit do sklenic. Sterilujeme asi 15 minut.