Kečupová čalamáda recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 10 dkg cukr 2 dl olej 1 lžíce sůl 0 kg cibule 750 ml kečup 0 kg mrkev 1 konzerva červené fazole 1 konzerva bílé fazole 1 balíček mražená kukuřice 1 kg barevná paprika podle chuti feferonka
Postup Kečupová čalamáda recept
Postup přípravy receptu
-
Očistíme veškerou zeleninu. Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle.
Na oleji osmažíme cibuli, pak přidáme papriky a chvíli podusíme. Osolíme, osladíme, zalijeme kečupem a vypneme. Přidáme fazole, kukuřici, mrkev - kdo má rád ostré, může přidat i feferonku.
Vše promícháme a kečupovou čalamádu začneme plnit do sklenic. Sterilujeme asi 15 minut.