Kedlubno-ledový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

nálev
3 lžíce cukr
sůl
3 lžíce ocet
500 ml voda
salát
1 ks cibule
1 ks kedlubna
1 ks ledový salát

Postup přípravy receptu

  1. Ledový salát a kedlubnu očistíme. Ledový salát nakrájíme na kostky, kedlubnu nastrouháme nahrubo. Červenou nebo bílou cibuli nakrájíme na tenké plátky.

  2. Salát smícháme s kedlubnou a cibulí. Ocet s cukrem, solí a vodou dobře rozmícháme a připraveným nálevem zalijeme nakrájenou zeleninu.

  3. Kedlubno-ledový salát je chutný i po odležení. Podáváme nejlépe vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy