Knížecí pstruh recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 ml olej 4 ks pstruh příloha 1 kg brambory omáčka 400 ml smetana 400 g žampióny 1 ks pórek 100 g máslo nebo tuk podle chuti 1 snítka rozmarýn sůl a pepř na ozdobu 1 ks citron 4 ks cherry rajčátka 1 ks lolo bianco (salát)
Postup Knížecí pstruh recept
Postup přípravy receptu
-
Pstruhy očistíme osušíme, osolíme, opepříme a vložíme do pánve s rozpáleným tukem a opečeme z obou stran (po otočení přidáme snítku rozmarýnu).
Na druhé pánvi rozehřejeme máslo a opečeme na něm na plátky nakrájené žampiony, přidáme nakrájený pórek, krátce opečeme a zalijeme smetanou. Osolíme opepříme a krátce ve smetaně provaříme.
Opečené pstruhy dáme na talíř a přelijeme připravenou omáčkou.
Knížecí pstruhy podáváme s vařenými brambory.