Kolínková pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

7 ks žloutek
120 ml voda
250 g cherry rajčátka
5 lžic olej lisovaný za studena
1 balíček bezvaječná kolínka
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
na ozdobu
1 svazeček řeřicha
strouhaný sýr (60%)

Postup přípravy receptu

  1. Kolínka uvaříme podle návodu na obalu "na skus" a necháme dobře okapat.

  2. Žloutky rozkvedláme s vodou, pepřem a solí.

  3. Na pánvi rozehřejeme olej a přilijeme vaječnou hmotu. Promícháme a nasypeme kolínka. Necháme na mírném plameni tuhnout. Omytá rajčata přepůlíme a přidáme k těstovinám. Promícháme a můžeme podávat.

  4. Kolínkovou pánev ozdobíme čerstvou řeřichou. Můžeme si dopřát a posypat pokrm kvalitním strouhaným sýrem (min.60%).

  5. Dělená strava - sacharidový oběd nebo večeře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy