Kopačáky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

8 stroužků česnek
2 dl olej
1 špetka sůl
4 plátky šunka
4 plátky eidam
4 plátky vepřová kotleta
špetka mletý černý pepř
4 ks kompotované broskve
podle chuti
kečup
sušené oregano
podle potřeby
olej na opečení

Postup přípravy receptu

  1. Naklepeme, osolíme a opepříme kotlety a na 24 hodin naložíme do zálivky z oleje, trochy kečupu, rozetřeného česneku a oregana.

  2. Druhý den opečeme kotlety po obou stranách na rozpáleném oleji a na každou kotletu položíme 1/2 kompotované broskve, plátek šunky a plátek sýra. Zapečeme v troubě.

  3. Kopačáky podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy