Kovbojský steak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
150 g anglická slanina
800 g hovězí svíčková
200 ml rajský protlak
2 lžíce worcesterová omáčka
1 konzerva sterilované červené fazole
podle chuti
steakové koření

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí svíčkovou nakrájíme na plátky, okořeníme steakovým kořením a dáme restovat na pánev. Po 10 minutách přidáme do pánve na větší kousky nakrájenou cibuli, sterilované červené fazole (bez nálevu) a rajský protlak. Zamícháme a necháme vařit dalších 5-7 minut.

  2. Poté nasypeme do pánve nadrobno nakrájenou slaninu a zalijeme worcesterovou omáčkou.

  3. Vaříme dalších 5-10 minut (záleží na tom, jak chceme mít steak propečený).

  4. Poté můžeme vypnout a naservírovat na talíř. Kovbojský steak podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem. Kovbojský steak můžeme ozdobit (a je to velmi chutné) sázeným vejcem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy