Kovbojský steak recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 150 g anglická slanina 800 g hovězí svíčková 200 ml rajský protlak 2 lžíce worcesterová omáčka 1 konzerva sterilované červené fazole podle chuti steakové koření
Postup Kovbojský steak recept
Postup přípravy receptu
-
Hovězí svíčkovou nakrájíme na plátky, okořeníme steakovým kořením a dáme restovat na pánev. Po 10 minutách přidáme do pánve na větší kousky nakrájenou cibuli, sterilované červené fazole (bez nálevu) a rajský protlak. Zamícháme a necháme vařit dalších 5-7 minut.
Poté nasypeme do pánve nadrobno nakrájenou slaninu a zalijeme worcesterovou omáčkou.
Vaříme dalších 5-10 minut (záleží na tom, jak chceme mít steak propečený).
Poté můžeme vypnout a naservírovat na talíř. Kovbojský steak podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem. Kovbojský steak můžeme ozdobit (a je to velmi chutné) sázeným vejcem.