Křenovo-hořčičné řízečky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 lžíce hořčice
4 lžíce strouhaný křen
mletý černý pepř
4 ks vepřový řízek
na obalení
hladká mouka
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky dobře omyjeme, osušíme, překrojíme na poloviny a tence naklepeme.

  2. V misce smícháme hořčici s křenem na hladký krém. Plátky masa lehce osolíme, opepříme a namočíme do směsi hořčice a křenu.

  3. Takto obalené řízky obalíme v mouce a smažíme na horkém oleji dozlatova.

  4. Křenovo-hořčičné řízečky můžeme podávat třeba s čerstvou bagetkou a dresinkem z kysané smetany a hořčice.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy