Lunchmeatová pomazánka s okurkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks menší cibule
0.5 kostky máslo nebo rostlinný tuk
3 ks vejce natvrdo
4 ks sladkokyselá okurka
mletý černý pepř
1 lžíce polotučná hořčice
1 plechovka lunchmeat (250 g)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Všechny ingredience dáme do mísy, přidáme máslo, hořčici, pepř, sůl a vše pěkně rozmixujeme na velmi jemno. Můžeme vše dát i do mixéru.

  2. Místo másla můžeme na pomazánku použít Ramu nebo jiný rostlinný tuk, který doma používáme. Lunchmeatovou pomazánku dochutíme podle představy.

  3. Lunchmeatovou pomazánku s okurkami mažeme na veku či chleba a dozdobíe tak, aby to lahodilo oku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy