Madagaskar recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 plátky pomeranč 2 plátky citron 2 cl citronová šťáva 2 cl broskvový bols (Peach Bols) 2 dl grepový džus 2 cl Blue Bols 2 cl Beefeater gin na ozdobu 1 plátek pomeranč 1 plátek kiwi 2 lístky meduňka 1 ks koktejlová třešeň
Postup Madagaskar recept
Postup přípravy receptu
-
Do vysoké sklenice dáme 3 - 4 kostky ledu, na malé kousky pokrájený pomeranč a citron. Postupně přilijeme gin, oba bolsy a citronovou šťávu. Nakonec zalijeme grepovým džusem.
Na koktejlovou špejli napíchneme půl kolečko kiwi, malý měsíček pomeranče a citronu, doplníme o koktejlovou třešni. Madagaskar ozdobíme lístky meduňky. Vložíme do sklenice spolu s brčkem. Madagaskar ihned podáváme.