Madagaskar recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 plátky pomeranč
2 plátky citron
2 cl citronová šťáva
2 cl broskvový bols (Peach Bols)
2 dl grepový džus
2 cl Blue Bols
2 cl Beefeater gin
na ozdobu
1 plátek pomeranč
1 plátek kiwi
2 lístky meduňka
1 ks koktejlová třešeň

Postup přípravy receptu

  1. Do vysoké sklenice dáme 3 - 4 kostky ledu, na malé kousky pokrájený pomeranč a citron. Postupně přilijeme gin, oba bolsy a citronovou šťávu. Nakonec zalijeme grepovým džusem.

  2. Na koktejlovou špejli napíchneme půl kolečko kiwi, malý měsíček pomeranče a citronu, doplníme o koktejlovou třešni. Madagaskar ozdobíme lístky meduňky. Vložíme do sklenice spolu s brčkem. Madagaskar ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy