Masovo-houbová omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks cibule
1 ks kečup
250 g houby
sójová omáčka
250 g hovězí maso
250 g vepřové maso
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové i hovězí maso pomeleme na masovém strojku. Houby můžeme použít čerstvé nebo mražené.

  2. V kastrolku si rozpálíme olej a dáme na drobno pokrájenou cibulku. Až je cibulka dozlatova, dáme na ni pomleté maso a pokrájené houby a osmažíme. Podlijeme troškou vody nebo vývarem a vaříme doměkka. Potom přidáme jeden celý menší sladký kečup, trochu sójové omáčky, sůl a pepř.

  3. Masovo-houbovou omáčku podáváme s kolínky nebo jinými těstovinami. Může být i rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy