Masozeleninová chlebíčková pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- podle chuti 0 lžiček sůl náplň 1 lžíce kečup 500 g kabanos 1 sklenice moravanka 1 lžička mletý pepř 1 lžíce plnotučná hořčice 1 ks cibule (menší) 1 balíček majonéza v sáčku
Postup Masozeleninová chlebíčková pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Rozemeleme kabanos, opepříme, osolíme přidáme majonézu v sáčku, kečup a dáme stranou.
Nameleme sklenici sterilované zeleniny a jednu střední cibuli. Odlijeme kapalinu z namleté zeleniny a radši směs ještě trochu vymačkáme, potom tuto zeleninu smícháme s kabanosem a ingrediencemi co jsme si dali stranou. Přidáme lžíci plnotučné hořčice a vše důkladně promícháme.
Hotovou pomazánku necháme chladit a dozrát asi 4 hod v chladničce, poté můžeme podávat na stůl.
Ozdobit se dá kadeřavou petrželkou, plátkem citronu nebo samozřejmě okurkou.