Masozeleninová chlebíčková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
0 lžiček sůl
náplň
1 lžíce kečup
500 g kabanos
1 sklenice moravanka
1 lžička mletý pepř
1 lžíce plnotučná hořčice
1 ks cibule (menší)
1 balíček majonéza v sáčku

Postup přípravy receptu

  1. Rozemeleme kabanos, opepříme, osolíme přidáme majonézu v sáčku, kečup a dáme stranou.

  2. Nameleme sklenici sterilované zeleniny a jednu střední cibuli. Odlijeme kapalinu z namleté zeleniny a radši směs ještě trochu vymačkáme, potom tuto zeleninu smícháme s kabanosem a ingrediencemi co jsme si dali stranou. Přidáme lžíci plnotučné hořčice a vše důkladně promícháme.

  3. Hotovou pomazánku necháme chladit a dozrát asi 4 hod v chladničce, poté můžeme podávat na stůl.

  4. Ozdobit se dá kadeřavou petrželkou, plátkem citronu nebo samozřejmě okurkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy