Medovo-hořčičný dip recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 lžička med
2 lžíce horčice
podle chuti
sůl
chilli vločky
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Větší cibuli nakrájíme nadrobno a zesklovatíme na troše másla, můžeme ji chvíli nechat změknout pod pokličkou. Přidáme lžičku medu a necháme rozpustit, odstavíme ze zdroje tepla. Můžeme i osolit a přidat chilli vločky.

  2. Poté do dipu přimícháme 2 lžíce hořčice (nejlépe medové nebo část celozrnné). Pod pokličkou necháme vychladnout - chutě se proleží.

  3. Pokud chceme medovo-hořčičný dip použít do salátu, můžeme trochu naředit například hroznovým olejem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy