Mrkvovo-tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
200 ml majonéza
0 kg mrkev
250 g tuňák ve vlastní šťávě
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
příloha
bageta
toastový chléb

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev očistíme a na struhadle nastrouháme polovinu nahrubo a druhou polovinu najemno. Tuňáka vyndáme z konzervy a necháme ho okapat. Cibuli pokrájíme na jemno.

  2. Mrkev společně s okapaným tuňákem, pokrájenou cibulí a majonézou vložíme do mísy. Důkladně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.

  3. Mrkvovo-tuňákovou pomazánku podáváme na opečené bagetě či vece.

  4. Pomazánku můžeme také podávat v sendviči, kdy mezi dva namazané plátky toastového chleba přidáme ještě list salátu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy