Nealkoholický punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
1 ks jablko
3 lžíce rozinky
1 ks pomeranč
2 lžíce med
500 ml červená hroznová šťáva
4 ks ovocný čaj (nálevový sáček)
1 balíček koření na svařené víno

Postup přípravy receptu

  1. Čajové sáčky přelijeme 2 l vroucí vody a necháme asi 5 minut pod pokličkou vylouhovat.

  2. Pomeranč a jablko oloupeme. Pomeranč nakrájíme na plátky a ty rozčtvrtíme. Jablko nakrájíme na osminky, zbavíme jádřince a pokrájíme na kousky. Ovoce, hroznovou šťávu, koření na svařené víno a rozinky přidáme do čaje a necháme přejít varem. Sáčky vyjmeme, punč osladíme medem a cukrem.

  3. Ještě horký nealkoholický punč lijeme do sklenic nejlépe přímo určených na punč.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy