Nektárek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce cukr
125 g smetana ke šlehání
3 sklenice černý čaj
3 ks žlutomasá broskev
na ozdobu
šlehačka ve spreji
mletá skořice
podle chuti
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Zralé broskve omyjeme a oloupeme. Odkrojíme 6 plátků na ozdobu, které dáme stranou a zastříkneme citronovou šťávou, aby nezhnědly.

  2. Zbytek broskví nakrájíme a vložíme do mixéru. Přidáme studený čaj, cukr a smetanu. Rozmixujeme.

  3. Nektárek nalijeme do sklenic a ozdobíme šlehačkou. Plátky broskve nakrojíme a zasuneme na kraj sklenice pro ozdobu. Šlehačku zaprášíme skořicí a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy