Netradiční tuňáková pomazánka s arašídovým máslem recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

1 konzerva tuňák v oleji
sůl a pepř
citronová šťáva
3 lžíce tatarská omáčka
1 lžíce arašídové máslo
2 lžíce pomazánkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve slijeme olej z tuňáka a maso přendáme do misky. Postupně přidáváme tatarskou omáčku, pomazánkové a arašídové máslo. Vše pečlivě promícháme a nakonec dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Pro jemnější chuť můžeme použít více pomazánkového másla a méně tatarské omáčky

  2. Pomazánku podáváme s opečeným toustovým chlebem nebo čerstvou bagetou. Můžeme dozdobit listem bazalky nebo kouskem citronu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!