Normandský hrnec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
4 ks brambory
2 ks cibule
1 snítka tymián
2 lžíce sádlo
1 ks pórek
25 dkg fazole
1 snítka saturejka
1 ks bobkový list
2 dl bílé víno
35 dkg uzené maso
30 dkg kořenová zelenina
1 snítka yzop
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
masový vývar

Postup přípravy receptu

  1. Přede si namočíme fazole. Pak je uvaříme doměkka. Maso také uvaříme doměkka. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli najemno.

  2. Na sádle osmažíme cibuli. Přidáme zeleninu a brambory, zalijeme vývarem a vínem, přidáme koření a sůl a vaříme doměkka. Pak vyjmeme koření, přidáme utřený česnek, fazole a vařené maso nakrájené na kostičky. Normandský hrnec dochutíme.

  3. Normandský hrnec rozdělíme na talíře a před podáváním sypeme zelenou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy