Ovarová polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
majoránka
1 ks cibule
mletý bílý pepř
150 g kořenová zelenina
2 ks vepřové koleno
150 g vařené kroupy

Postup přípravy receptu

  1. Vepřová kolena dobře omyjeme, vložíme do hrnce, osolíme, přidáme koření a vaříme.

  2. Když je maso téměř měkké, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kostky a vaříme s masem do měkka.

  3. Polévku zcedíme, osolíme, dochutíme česnekem, přidáme dobře propláchnuté vařené kroupy a prohřejeme. Podáváme s chlebem.

  4. Maso servírujeme jako ovar s hořčicí a křenem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy