Palermské kuře recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks kuře
podle chuti
sůl
na obalení
vejce
strouhanka
parmazán
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuře ovaříme ve vroucí vodě, poté maso opatrně vyjmeme, rozkrájíme na čtvrtky a osolíme.

  2. Čtvrtky kuřete obalíme v rozšlehaných vejcích, strouhaném parmazánu a strouhance.

  3. Kuře smažíme pozvolna v rozpáleném oleji, až je zlatavé. Poté ho necháme krátce okapat na papírovém ubrousku, abychom odsáli přebytečný tuk.

  4. Palermské kuře podáváme s libovolnou přílohou, hodí se bramborová kaše, vařené brambory a jiné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy