Paštiková omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
0.5 ks cibule
pepř
300 g játrová paštika (i jiná)
200 ml smetana na vaření
granulovaný sušený česnek
olej nebo tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

  2. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm zpěníme. Přidáme paštiky, přičemž je musíme míchat. Po chvilce restování směs zalijeme vodou. Omáčku vaříme za stálého míchání, dokud se paštiky nerozpustí. Pak omáčku přecedíme, abychom se zbavili cibule. Vlijeme ji zpátky do hrnce, ochutíme ji solí, pepřem, česnekem a přidáme smetanu. Vše krátce povaříme.

  3. Omáčku podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy